Gratis E-book

Je wil dat het anders gaat. Je bent het beu zoals het nu gaat. Je bent toe aan meer rust binnen je gezin. Meer gezelligheid. Meer verbinding

Wat lees je in dit gratis e-book?

  • Hoe je de relatie met je kind voorop kunt plaatsen
  • Hoe je zo meer verbinding krijgt
  • Hoe je kunt luisteren
  • Het belang van vragen stellen en stil zijn
  • Het belang van tijd

Download hier het e-book

3 tips voor meer rust in huis. Ik hoop dat je met dank aan mijn tips meer rust in huis krijgt.

Laat je gegevens achter en je ontvang het e-book in je e-mail.
Wil je hierna meer tips van mij ontvangen?

Opvoeden in vertrouwen: het werkt!

Door te luisterentijd te maken, door te vragen en de relatie voorop te stellen, zul je merken dat je meer in verbinding komt met je kind. Opvoeden in vertrouwen, omdat het werkt!


Ook interessant voor jou

Ervaringen

‘De online masterclass relaxt opvoeden gevolgd bij Annemieke. Altijd fijn om weer nieuwe inzichten te krijgen.’

- Janneke

“Annemieke is ongelooflijk begaafd in haar vermogen om contact te maken met kinderen. Ze biedt geavanceerde onderwerpen voor persoonlijke groei aan kinderen op een manier die ze volledig kunnen begrijpen, integreren en PLEZIER kunnen maken! Mijn dochter heeft echt veel geleerdt van Annemieke.

Ze heeft liefdevolle, ondersteunende ruimte voor de uitbreiding van het hele familiesysteem. Ik ben zo dankbaar voor haar impact op onze wereld en beveel haar ten zeerste aan als coach, docent en mentor!”

- Joy

Wat ben ik ontzettend blij dat ik in contact gekomen ben met Annemieke. In eerste instantie was dat voor mijn zoon van 10. Veel te lang hebben we hem laten rondlopen met zijn onzekerheden, maakten de drempel om hulp te zoeken veel te groot. En toen was daar Annemieke: vrolijk, praktisch, doortastend… Onze zoon heeft de coole kikker training doorlopen en is daar veel sterker en zelfbewuster uitgekomen.

Ik ben zelf daarna ook een traject met Annemieke ingegaan. Loop regelmatig vast in het leven en ben daarom zo blij met mijn sessies met Annemieke: ze brengt echt orde in de chaos en biedt me praktische handvatten om meteen dagelijkse strubbelingen aan te pakken. En daar heeft het hele gezin baat bij 🙂

- Larissa

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede
richting nodig? Download dan de gratis
tips en ga gelijk aan de slag.